Grižane, kuća sa bazenom, 410.000,00€

ID Kod5429

Opis

Grižane, kuća ima ukupno 170m2, a okružena je okućnicom od 900m2. Kuća je sačinjena od apartmana. Apartman na prvome katu ima 100 m2, te se sastoji od dvije spavaće sobe - u svakoj sobi se nalazi po jedan bračni krevet, jedna soba ima i dječji krevet i jedan solo krevet a svaka soba ima i kupaonicu. Zatim je tu veliki dnevni boravak zajedno s blagovaonicom i kuhinjom, potpuno i skladno namješten - garnitura na razvlačenje, u kuhinji perilica posuđa, el. keramička ploča, hladnjak, te ostala oprema.
Prizemni apartman od 70m2 se sastoji od dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, također sve u potpunosti opremljeno do poslijednjeg detalja. Odavdje je prolaz voltom u prvu spavaću sobu gdje se nalazi bračni krevet i pomoćni krevet, a naravno tu je i druga spavaca soba sa ulazom na bazen, te kupaonica. Vanjski prostor opremljen je grijanim bazenom sa slanom vodom, tu je i klupica s mlaznicama za masažu, ležaljke i tuš. Pored bazena nalazi se 50 m2 nadstrešnice s roštiljom i ljetnom kuhinjom. I 60 m2 terase. Cijeli stambeni prostor je klimatiziran.

Detalji

Lokacija:
Grižane-Belgrad, Vinodolska Općina
Transakcija:
Za prodaju
Vrsta nekretnine:
Kuća
Ukupan broj soba:
10
Cijena:
410.000€
Površina:
170 m2
Površina okućnice:
900 m2

Karakteristike

Dozvole
  • Energetski razred: A
  • Vlasnički list
Stanje nekretnine
  • Useljivo
Vrt
  • Vrt
  • Bazen
 

Pošaljite upit

Copyright © 2024 ROYAL EXCLUSIVE j.d.o.o., Sva prava pridržana
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.